Aquest mes us convidem al #trinxat amb el Dr. Lluís Pareras.

El Dr. Lluís Pareras ha demostrat ser un líder visionari en l’àmbit de la salut i la tecnologia, i ha contribuït significativament amb les seves publicacions al seu coneixement. El seu enfocament integral i els seus èxits el fan destacar com una de les figures inspiradores en el panorama internacional de la medicina i la innovació.

Al Lluís li hem demanat que ens exposi la seva opinió sobre els efectes de la IA “intel·ligència artificial” que tant sentim anomenar en tots els àmbits.

Així doncs, la seva exposició ens dura a parlar del futur de la IA, com la IA pot marcar els pròxims 10 anys.

 

Lluís Pareras és soci fundador i gerent de diversos fons de capital de risc especialitzats en teràpies gèniques, teràpies cel·lulars, intel·ligència artificial i biologia sintètica, amb diverses rondes d’inversió que superen els 1.000 milions de dòlars. A més de la seva experiència com a metge especialitzat en neurocirurgia, té un doctorat en neurociències i ha publicat tres llibres als Estats Units sobre innovació, capital de risc i el futur.
Us esperem al Restaurant Ferran Cerro

el pròxim 22 de febrer a les 20:30h.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad