#TRINXAT A REUS. NOVETATS IMPORTANTS

El #trinxat reusenc se celebrarà el dijous 23 de novembre. No el fem el 3er sinó el 4rt dijous aquest cop per qüestions d’agenda dels ponents.

Per altra part farem un format diferent al que estem habituats. Us proposem un diàleg entre dos periodistes, que ens poden ajudar a entendre el moment que vivim, tant a nivell col·lectiu, com potser també a nivell més personal.

És evident que Catalunya està passant per uns moments complexos. I aquesta complexitat tot sovint es trasllada a la nostra quotidianitat en forma d’estrès, d’angoixa, de malestar,… És per això que hem pensat en aquest format diferent i on puguem compartir amb persones expertes aquestes sensacions que estem vivint, i potser, trobar alguna explicació o fins i tot algun consell de com ho hem d’enfocar, sense renunciar a aprofundir i entendre com es desenvolupa el procés polític que viu Catalunya amb un clar enfoc internacional.

Així, hem convidat el periodista i llicenciat en dret Martí Anglada, de llarga experiència en l’àmbit internacional on ha exercit de corresponsal en llocs de molta rellevància, Orient Mitjà, Israel, Itàlia i el Vaticà, Gran Bretanya, Estats Units, entre d’altres, la qual cosa li dóna sens dubte un visió de la política internacional privilegiada. Com a delegat del govern de la Generalitat a França i Suïssa, ha exercit la diplomàcia en uns moments de gran projecció de Catalunya.

Gaspar Hernández és també periodista, i escriptor. Ha guanyat el premi Josep Pla i ha fet diversos programes a Catalunya Ràdio. Probablement “L’ofici de viure” sigui el més conegut. Sens dubte l’experiència del Gaspar en relació als sentiments, les emocions, a la manera com ho vivim ens permetrà també tenir una percepció més precisa d’allò que ens succeeix com a societat, però també d’allò que sentim en aquests moments complexos i d’una certa angoixa col·lectiva.

El #trinxat se celebrarà doncs el dijous 23 de novembre a les 20:30 al restaurant Color d’olor de poma.

Recordem que aquest és un esdeveniment obert a tothom i que les places són limitades. Us podeu inscriure a la nostra web: trinxat.cat/formulari

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad