Paco Solé Parellada és Doctor Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya·BarcelonaTech i Llicenciat en Economia per la UB. Màster en Ciència i Tecnologia UPC. Entrepreneurship program MIT Sloan School of Management.

És Catedràtic d’Organització d’Empreses de la UPC i s’encarrega de la direcció acadèmica de la Unitat de Valorització de la Recerca (que agrupa el programa Innova de creació d’empreses i l’Oficina de Patents), així com del Parc UPC de Recerca i Innovació.

En el marc de la seva activitat universitària, forma part del Consell Científic de l’École Nationale Supérieure des Techniques Industrielles et des Mines d’Ales (França) i del Patronat de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Participa activament en el patronat de diverses fundacions, com la Fundación Conocimiento y Desarrollo, de la qual és vicepresident, la Fundació Empieza por Educar, l’Institut Von Mises de Barcelona i Barcelona Global.

Al llarg de la seva activitat professional, he estat reconegut amb reconeixements com el Premi Joan Sardà d’Economia (1995), Doctor Honoris causa per la Universitat Econòmica Estatal de Bielorússia (1998), Medalla Narcís Monturiol al Mèrit Científic i Tecnològic de la Generalitat de Catalunya (2007) i Premi Nacional de Turisme del Govern espanyol (2011).

A més, és propietari del Restaurant 7 Portes, que compta amb 177 anys, ja que la seva família fa més de sis generacions que es dedica al món de la gastronomia.

 

#trinxat amb Paco Solé Parellada
23 de maig de 2019
A les 21:00 h
Restaurant Siloc, Quart – 25 euros
Inscriu-te a www.trinxat.cat/formulari

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad