20140417-093757.jpg

El proper 24 d’abril tenim el capítol S4E15 del #trinxat amb Ismael Palacín (Barcelona, 1971).
N’Ismael és l’actual director de la Fundació Jaume Bofill, un centre de reflexió que promou l’anàlisi, la recerca, els debats i la prospectiva dels nous reptes educatius. La Fundació compta amb una extensa xarxa d’experts, acadèmics, tècnics i directius del sector que constitueixen seminaris, grups de treball i recerca.
En anteriors responsabilitats ha creat i dirigit programes socials i educatius en el camp del treball comunitari, l’èxit escolar, els serveis a infants i famílies, l’educació no formal, l’orientació i inserció laboral i la inclusió social.
En la seva trajectòria del camp social ha estat secretari de la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social, vicepresident de la Taula del Tercer Sector Social, director tècnic de l’associació Casal dels Infants, membre del Comitè d’Avaluació de Necessitats de Serveis Socials, vicepresident del Col·legi d’Educadors/es Socials de Catalunya, membre del Consell Social del Síndic de Greuges de Catalunya. Actualment és membre del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad