Anna Gener és Presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona.

Des de 2007 fins 2017 va exercir la funció de Directora General d’Aguirre Newman Barcelona, dirigint un ampli equip especialitzat en diferents disciplines immobiliàries. Des de 2014 fins a 2017 va ser Sòcia del Grup Aguirre Newman i Patrona de la Fundació Aguirre Newman, després d’haver estat directora del Departament de Sòl i analista d’Inversions de la firma. Anteriorment, va treballar durant sis anys com a auditora financera a Grant Thornton i a KPMG.

Compromesa amb la vida econòmica i social de Barcelona, participa activament en diverses organitzacions, sent membre de la Junta Directiva de la PIMEC (Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya),  membre de la Junta Directiva del Círculo Ecuestre, Consellera de l’Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Patrona de la Fundació Cares i de la Fundació Museu Picasso i membre de la Comissió Executiva de Barcelona Global. També és membre del Board a Espanya del Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Escriu periodicament en diversos mitjans digitals especialitzats en Real Estate i Economia: Eje Prime, Economia Digital i Via Empresa.

Recentment ha estat guardonada com a Directiva de l’Any dins els Premis Immobiliaris Internacionals ASPRIMA-SIMA.

Tindrem oportunitat de parlar abastament amb ella en el nostre #trinxat del proper dia 25 d’abril.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad