Francesc Xavier Grau va nèixer a Lleida l’any 1958, va fer el batxillerat a Reus i es va doctorar en Ciències Químiques. Va ser nomenat rector  de la Universitat Rovira i Virgili l’any 2006, responsabilitat que va exercir fins l’any 2014. Abans havia estat, entre altres càrrecs acadèmics. vicerector d’Ordenació Acadèmica i de Recerca, d’Ordenació Acadèmica i Professorat, i d’Infrastructures i Noves Tecnologies, així com director del Departament d’Enginyeria Mecànic. És autor o coautor de més de 80 publicacions en llibres i revistes científiques, i ha estat l’investigador principal de 18 projectes i ajuts a la recerca finançats en convocatòria pública. Com a professor, ha impartit cursos relacionats sobretot amb fenòmens de transport, mecànica de fluids, dispersió de contaminants, modelització i simulació de processos industrials.

En els darrers temps ha promogut la iniciativa Catalunya Sud – Regió del Coneixement.

Des del mes de juliol de 2018 és el Secretari General d’Universitats i Recerca, que depèn del Departament d’Empresa i Coneixement.

No hi ha dubte que els temes que podem parlar amb l’exrector Grau i actual Secretari d’Universitats tendeixen a l’infinit, des del futur de la pròpia Universitat, als canvis que s’espera de la mateixa, al paper que ha de jugar a la societat, a com s’ha de finançar o mirant més cap a casa nostra, què és exactament això de la Regió del Coneixement o quin futur li veu el nostre ponent al Camp de Tarragona.

Us esperem doncs al #trinxat del mes d’abril

Dijous 25 d’abril 20:30

Centre d’Art Cal Massó

Inscripcions: trinxat.cat/formulari

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad