Cristina Sánchez Miret és doctora en Sociologia i professora titular de sociologia  de la Universitat de Girona (UdG), al departament d’Empresa. Com a investigadora, s’ha especialitzat en la desigualtat social relacionada amb el gènere, l’edat i la classe social i, també, ha fet recerca sobre la democràcia directa i la participació ciutadana. Ha publicat diverses obres a l’entorn d’aquests àmbits.

La nostra ponent ha estat directora de l’Enquesta Panel de Desigualats Socials (PaD) de Catalunya, de la Fundació Jaume Bofill. Ha estat membre del Consell Assessor del Pla Nacional de Joventut de Catalunya i del CANSS (Comitè d’ Avaluació de Necessitats Socials. Comitè d’ Experts i Expertes. Conselleria d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya).

Actualment, Cristina Sánchez Miret és membre del Consell Assessor per a la Reforma Horària de la Generalitat de Catalunya. També col·labora de manera habitual en mitjans de comunicació com La Vanguardia, 8 al Dia  amb Josep Cuní, de 8TV i La Tribu, de Catalunya Ràdio.

#trinxat amb Cristina Sánchez Miret
25 d’abril de 2019
A les 21:00 h
Restaurant Siloc, Quart – 25 euros
Inscriu-te a www.trinxat.cat/formulari

, ,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad