Després de les darreres mobilitzacions del sector agrari, de la Revolta Pagesa, i al bell mig d’una sequera sense precedents al nostre entorn, que afecta entre d’altres, però molt especialment al sector primari, la pagesia, volem conversar de quines són les perspectives per aquest sector tan important. Bàsic tant per a la nostra cadena productiva d’aliments, com la sostenibilitat del nostre entorn no urbà.

En Domènec Vila des de la seva posició actual a la FCAC (Federació de Cooperatives Agraries de Catalunya), com pel seu recorregut i experiència ben segur que ens motivarà al diàleg i ens remourà les idees i la consciència.

En Domènec Vila ha estat director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP. També ha estat president de la Promotora d’Exportacions Catalana (PRODECA), vicepresident de la Fundació del Món Rural i membre dels Consells d’Administració de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Mercabarna i Aeroports de Catalunya, entre d’altres.

#trinxat 219 - Domènec Vila
#trinxat 219 – Domènec Vila

En Domènec Vila és Enginyer Agrònom, amb orientació en Enginyeria Rural, i Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat Explotacions Agropecuàries, per la Universitat de Lleida (UdL).

Té un Postgrau en Agricultura Europea i Política Agrària Comunitària, per l’ETSEA de la Universitat de Lleida. Màster en Alta Gestió Ambiental, pel Centro de Investigaciones Ecológicas de Màlaga.

Va començar treballant a la cooperativa Transalfals & La Vispesa, formant part de l’equip encarregat de desenvolupar una nova planta agroindustrial per al deshidratat de farratges. Posteriorment, va ser responsable de l’àrea de Projectes de la Fundació Catalana de la Cooperació i professor associat de l’Escola Superior d’Agricultura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Us esperem al Restaurant Ferran Cerro

el pròxim 25 d’abril a les 20:30h.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad