2 anys, 16 convidats, quasi 160 assistents… la “cosa” aquesta que un cop inventàrem i que vàrem anomenar #trinxat evoluciona i es consolida gràcies a vosaltres. Amb les vostres intervencions hem aprés coses que no sabíem… i hem desaprès coses que teníem claríssimes.

Moltes gràcies.

Per acomiadar aquest segon any de  #trinxat , i com ja vàrem fer el primer any, ens volem trobar en una trobada oberta als vora 160 #trinxetaires que heu participat. És un acte social per posar cara a assistents a altres #trinxats, per compartir entre els ponents i els participants i per fer un sopar informal tots plegats.

Hem parlat amb el Mas Rosselló de Tarragona, un restaurant prop del mar, amb una terrassa i un chill-out espectacular. Ens ha preparat pel dijous 26 de juliol un menú al voltant de 40€ que inclou el sopar a la terrassa i les begudes…  l’#offtrinxat també el podrem fer allí, però no està inclòs ;-P .

En resum, estaríem encantats de tornar a sopar plegats el proper 26 de juliol i vine amb qui vulguis i així ens coneixem tots.

T’agrairem confirmis la teva assistència a xmenduina@gmail.com i et donarem més instruccions.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad