Josep Costa i Rosselló, nascut a Eivissa i resident a Barcelona, és llicenciat en Dret i DEA en Ciències Polítiques per la UPF.

Als anys 90 participa a la fundació Bloc d’Estudiants Independentistes de la Facultat de Dret de la UPF i sempre ha estat vinculat i ha participat de projectes socials i polítics.

Ha estat professor associat i investigador en l’àmbit de Teoria Política al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, a més de col·laborar amb universitats internacionals com Stanford als EUA o la Queen’s Univerity de Canadà. Està ultimant la seva tesi doctoral sobre la legitimitat del nacionalisme en estats plurinacionals i ha publicat regularment articles acadèmics, i d’opinió i difusió en mitjans de comunicació.

Ha exercit com a advocat durant catorze anys i ha participat en multitud de conferències, congressos i projectes d’investigació. És autor de diversos articles sobre els reptes que comporta la diversitat cultural i nacional a les democràcies liberals. L’any 2017 publica el seu darrer llibre O secessió o secessió. La paradoxa espanyola davant l’independentisme.

Actualment és diputat de la XII legislatura i el mes de gener d’enguany va ser escollit com a vicepresident primer del Parlament de Catalunya.

, ,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad