images

El proper 4 de desembre tenim el capítol S5E09 del #trinxat en la versió barcelonina amb Bernat Dedéu.

En Bernat es defineix com a filòsof i músic tot i que no es guanya la vida ni amb una cosa ni amb l’altra. Se la guanya fent de crític. Ho critica tot. Amb un estil àcid, directe i afilat, en la major part dels seus articles escrits siguin en el seu blog “La torre de les hores” siguin en altres mitjans de comunicació trobem molts comentaris en contra de les seves opinions. De fet, ja ha aconseguit que es digui que en Bernat, deudeja.

Un altre tema que l’ocupa molt de temps és la seva segona llar: l’Ateneu Barcelonès (o potser és la primera?). És membre de la junta directiva, també hi fa de programador musical i altres coses que el satisfan espiritualment.

Persona de fortes conviccions ha tingut alguna diferència amb el periodista Cristian Segura. També aquesta primavera va deixar d’escriure al diari Avui perquè no li van voler publicar un article. Més recentment ha proposat la seva llista unitària per a unes eleccions plebiscitàries. Veurem si fa fortuna!

Ah i per cert, al trinxat no hi haurà ni panellets, ni moniatos ni castanyes. Són postres excessivament empallegoses pel gust d’en Bernat.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad