Aquest cop us convidem al #trinxat amb el Dr. José Augusto Garcia Navarro.

Desinstitucionalització, concepte sentit en més d’un #trinxat en anteriors ocasions, aquest cop amb el Dr. Jose Augusto Garcia Navarro en sentirem parlar com a terme que defineix el retard en la necessitat d’ingressar en alguna institució de les persones grans, dependents o no, però també de com hauríem de transformar les actuals institucions o residencies en entorns casolans.

José Augusto García Navarro és director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya i president de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia. Llicenciat en Medicina i especialista en Geriatria, té una àmplia carrera professional en la direcció i gestió sanitària. Diplomat en gestió clínica per EADA, i en gestió de serveis sanitaris per ESADE i en lideratge i gestió d’equips per la Universitat de Barcelona i Programa d’Alta Direcció d’Empreses pel IESE.

Abans de la seva incorporació al CSC va ser director general del GRUP SAGESSA i anteriorment director gerent de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. El seu primer càrrec en alta direcció fou el 1999, a l’Hospital de la Santa Creu de Tortosa com a Director i posteriorment Director d’Atenció Sociosanitària i Social, i gerent de l’Àrea Operativa del GRUP SAGESSA.

Us esperem al Restaurant Ferran Cerro

el pròxim 4 d’abril a les 20:30h.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad