Aquest mes de Maig presentem una novetat a Reus. Es tracta d’un #trinxat+9, és a dir, una tertúlia adreçada a nenes i nens a partir de 9 anys. Aquesta iniciativa ja l’han dut a terme en diferents ocasions des de Girona amb gran èxit, tant en nombre de xiquets i xiquetes com de contingut i retorn per la canalla.

Serà el proper divendres dia 4 de Maig de 18h a 20h al Color d’Olor de Poma.

La ponent en aquesta edició serà la Mar Camacho, que forma part de l’equip del #trinxat i ja va ser ponent en l’edició dels adults. És Doctora en Tecnologia Educativa i podrà compartir i explicar-los coses positives sobre la utilització dels mòbils i altres maquinetes.

El menú del #trinxat serà sense trinxat, amb petits entrepans (formatge, embotits,…), sucs o refrescos i coca de la casa amb xocolata desfeta. El preu serà de 10€.

Per tal d’afavorir la participació les places estan limitades a 20, i els pares no podran estar presents durant el #trinxat.

Per tal d’apuntar-vos, envieu un correu a hola@trinxat.org amb nom i edat del nen/nena, nom i mòbil del pare/mare i trinxat+9 a l’assumpte.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad