JairDominguez
www.bworldwithus.com

El proper 4 de setembre arranquem el curs 2015 amb el capítol S5E01 del #trinxat amb Jair Domínguez AKA @vedellconsagrat (Barcelona, 1980).

En Jair és periodista, guionista i escriptor. Al seu curriculum com guionista ha escrit per 52, Buenafuente i les produccions de Minoria Absoluta. És coautor de “Baila el Chiki Chiki“, amb què Espanya va concursar a Eurovision el 2008.

Autor del llibre de comtes Jesucrist era marica, de la novel·la Hawaii Meteor i de 99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents. Viu entre Barcelona i Vilafant, on tard o d’hora li posaran el seu nom a un carrer, i és un dels components del programa de ràdio La segona hora. Col·labora a Esguard i ha participat com ponent al TEDxPeralada.

Va tenir la possibilitat de conèixer personalment a en Javier Gómez Bermúdez arrel d’una entrevista al programa Bestiari Il·lustrat de Bibiana Ballbé. La direcció de TV3 va suspendre el programa, acomiadar la directora del programa, suspendre el programa i va emetre un comunicat lamentant els “fets” (sic).

Amb aquests antecedents, es fa complicat anunciar de què parlarem amb en Jair, però qui s’ho vol perdre?

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad