RamonMirabet_2El proper 6 de febrer tenim el capítol S4E10 del #trinxat amb en Ramon Mirabet, artista i cantant.

En Ramon és nét d’artistes de circ i varietats, fill de músics … va començar a viure la música a la vegada que respirar. El piano de paret de casa va ser el seu millor amic fins que, en acabar els estudis d’Administració i Direcció d’Empreses, es compra la primera guitarra, fa la maleta i decideix recórrer Europa, sense més diners que el que costa el bitllet d’avió. Comença la seva aventura.

Li encanta la comunicació amb la gent a través del que millor sap i més sent: la seva manera senzilla i fresca de cantar. Està cinc anys convivint i impregnant-se arreu de tohom i cadascú que se li creua per davant. Després de diferents estades per París va acabar, no sap ben bé com, inscrit en el càsting de La Nouvelle Star i finalment entre 30.000 aspirants va ser un dels quinze seleccionats passant a ser un personatge mediàtic. Potser massa per a ell. Allà va viure molts contrastos: gent molt enriquidora, un públic entregat a ell però també una productora que venia una imatge seva que no era.

Després, la popularitat li va permetre tocar a l’Olympia de París on va fer duets amb grans figures del panorama musical francès i internacional. Altre cop ho deixa tot i torna amb la seva guitarra als carrers de París. El seu objectiu és aconseguir els diners necessaris per finançar el seu primer disc Happy Days, un disc fresc amb una veu trencada, però també dolça i atrevida.

I ara, en Ramon, tot fent el seu camí, ens vindrà a explicar-ho al proper #trinxat.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad