Marina Castro (Girona, 1980) és psicòloga especialitzada en sexologia. A més d’atendre persones online i a la seva consulta de Girona, la Marina és una persona molt activa a les xarxes on reflexiona sobre qüestions molt àmplies relacionades amb el sexe, en singular i en plural: les relacions afectives sanes, el desig, els models de sexe que tenim i les falses expectatives, el feminisme, la violència contra les dones, etcètera.

De manera habitual, col·labora en mitjans de comunicació per parlar sobre la sexualitat i la parella com un element vital i social. I sempre, sempre ho fa trencant tabús. Segons ella, la divulgació forma part de la seva feina perquè “tothom té dret a rebre informació de qualitat”. La Marina posa tots els temes sobre la taula al seu blog.

La seva formació és extensíssima: Llicenciatura en Psicologia, Màster Teràpia parella i teràpia sexual a la Universitat de Barcelona (UB), Postgrau en Teràpia de Parella i sexologia a l’Institut Estudis Superiors Psicològics (ISEP), Postgrau en Promoció de la salut sexual i reproductiva. Intervenció educativa i comunitària a la Universitat de Lleida (UDLl), Postgrau en teràpia de parella a la Universitat de Girona (UdG), Postgrau en teràpia breu a la Universitat de Girona (UdG) i Postgrau en Mediació familiar a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).


#trinxat amb Marina Castro
7 de febrer de 2019
A les 21:00 h
Restaurant Arrels, Quart – 25 euros
Inscriu-te a www.trinxat.cat/formulari

, ,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad