Miriam Santamaria i Brichs és una geògrafa i periodista manresana que ha presentat el temps, programes i seccions de geografia, medi ambient i sostenibilitat en diverses televisions i ràdios (Rac1, LaSexta, TVE, Catalunya Ràdio o Betevé).

El 2008 la van seleccionar per entrar a formar part del grup internacional The Climate Project sobre la lluita global contra el canvi climàtic. I el 2009 va coordinar la Setmana Europea de la Mobilitat a Madrid.

L’any 2010, mentre era cap de meteorologia de la Sexta, va rebre el premi Antena d’Or a la millor comunicadora de l’any a Espanya, guardó atorgat per la Federació de Ràdios i Televisions d’Espanya. Aquest 2018 ha rebut el Premi de Comunicació de l’Any atorgat pel Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya

Ara, als mitjans, hi ha afegit l’empresa. La comunicació corporativa li permet ajudar persones i entitats a transmetre i fer visibles els seus projectes. Alhora, coordina i presenta esdeveniments arreu del país.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad