Avui el trinxat quan comencem amb la roda de presentació ja veiem que està ple de runners i de gent activa. En Valentí ens explica el perquè de la seva història. En poc temps se li acumulen diferents desgràcies i circumstàncies que el converteixen en el que és ara, una persona impulsiva que sap transmetre el que viu i com ho viu, és un comunicador nat . Carpe diem. En Valentí perd la seva mare, perd la feina i la seva novia el deixa per un argentí calb. Tot això en la justa carència com per no enfonsar-se del tot i sortir amb una energia desbordant. Treballant a deshores i entrenant entre hores. Vivint-ho tot al límit i en plenitud. Comença a entrenar i en dos mesos ja feia triatlons. S’hi enganxa. Coneix gent amb històries apassionants. S’hi bolca i fa les curses més dures hagudes i per haver. I per si no en tingués prou s’inventa reptes propis que aborda en solitari. Com a exemple el camino de Sanjuan.

Les curses en condicions extremes et canvien mica en mica ja que quan les acabes ja no ets el mateix. Veus les coses diferents; no saps on és. I si no les acabes encara aprens més. Allò que dels errors i dels fracassos són la millor formació personal.

També ens parla de la seva professió. Una professió que no ha sabut mai com explicar-li a la seva àvia perquè ella ho entengui. En Valentí va ser un pioners aportant continguts a la societat a través d’internet saltant-se els grans mitjans de comunicació. La justificació és senzilla: si les xarxes socials et permeten tenir els targets ben estructurats per gustos, seguidors, amics… perquè no crear continguts i dirigir-los a aquells espectadors realment interessats. En Valentí va començar fent-s’ho gairebé tot ell mateix i mica en mica va poder anar formant un equip fins ara amb la seva empresa #GordonSeen i el seu canal #VistoLoVisto i havent treballat per empreses i marques de gran rellevància.
foto: @tomvipa


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad