David Selvas va estudiar a l’Institut del Teatre i ciències de la Comunicació. Es pot dir que ha fet tots els papers de l’auca: actor, director i productor. Ha tingut una carrera prolífica amb diversitat de registres. L’any 96 es va fer popular participant en la sèrie televisiva Nissaga de Poder. Després vindrien més sèries com laberint d’ombres i la Riera. Malgrat ser televisiu sempre ho ha alternat amb multitud d’obres de teatre. També ha participat en desenes de pel·lícules entre les quals Amic / Amat de Ventura Pons, Pau i el seu germà de Marc Recha, celda 211 de Daniel Monzón. Com a director, ha revisat grans clàssics com Chéjov, Mamet, Ibsen, Shakespeare, Molière… També ha tingut temps per a nous reptes com la seva aventura empresarial de muntar la productora la Brutal amb Julio Manrique i Cristina Genebat.

Amb ell parlarem de la indústria cultural, de l’emprenedoria, de la relació amb els espectadors i l’administració i també de l’oferta que hi ha pels joves.

Ens trobarem al restaurant de la Camarga (C/ Aribau 117)

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad