El darrer dimecres 17 de novembre vàrem tenir un trinxat amb en Genís Roca, co-fundador de RocaSalvatella, i un dels speakers sobre com afecta Internet en tots els ambits socials més reconegut.

Desde el primer minut del trinxat ja van haber grans matisos, parlant d’internet i del fet digital, i no del 2.0 tant de moda i que distursiona el canvi que estem vivin. Per en Genís és un moment de canvi molt important, tot que hem llegit el tempo malament, i els que estem a internet hem anat accelerant les coses més enllà de la realitat de l’impacte a la societat general, pel ponent un canvi d’aquesta magnitut necessita uns 30 anys, ja que aquest canvi no és inminent, com per exemple es va comentar que els 60.000 mestres del Departament d’Ensenyament de la Generalitat no mutaran a digital en 3 anys.

Un dels conceptes que ens va possar sobre la taula en Genís Roca fou el Index de Freakabilitat, que és la distancia entre els dos espais de digitalització, sent l’index de digitalització el fet de com internet soluciona problemes per internet.

Amb el discurs de l’acceleració que fem la tribu d’internet, en Genís va comentar que no tenim finezza i volem impossar la nostra realitat al moment, enlloc de fer una aproximació progressiva tenint en compte que una teconologia nomès és útil quan soluciona una necessitat.

El Genís va possar molt d’enfasí en que el canvi és molt important ja que per primera vegada una revolució afecta al sistema productiu i al coneixement al mateix temps, de totes formes va tornar a remarcar la qüestió del tempo, i deixant clar que Internet acaba de començar ja que no hi ha un model d’utilitat ni models de negoci encara 100% estables, i amb unes mètriques difuses quan és primordial per asentar el sector.

(foto original de @xbermudez)

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad