Ja ha passat el setè #trinxat. Aquest cop, i com cada mes, posats a destacar algun fet a més del ponent Jordi Roig i Vinyals, hauríem d’agrair a en Lluís Miquel Pérez, o en defecte al seu twitter, que ens hagi col·locat en campanya electoral al final de la mateixa. OH WAIT, també hem d’agrair-li que ens hagi dit sectaris. No sé si és bo o dolent, però la segona entrada del DLC crec que li escau més amb ell que a nosaltres… tot i que, essent sincer, m’agrada la segona accepció de secta…

Aquest cop hem començat molt tard. El fet de ser mediterranis i tenir l’estiu a tocar del palmell de la mà, fa que no ens faci mandra allargar el dia. L’equip d’en Quim Sentis ens ha tornat a la sala habitual i, de nou, teníem la baixa dels #trinxat-residents de Tarragona. Així teníem a en Jaume Batista, Guillem Ramos-Salvat, Ivan Rodón, Ernest Benach, Ana Tarragona, Xavier Fähndrich, Xavier Güell i Xavier Menduiña. Com #trinxat-convidats aquest cop teníem a Lluís Pallejà líder al front de l’Associació Reusenca d’AMPA i emprenedor al darrera de Concentrats Pallejà, Agustí López i Àngela Pujol que dirigeixen conjuntament TAU Consulting, José Luís Trujillo i Maite Pàmies de Centre Dau i psicofacil, Àngel Cortadelles biòleg i cap de llista d’ERC a Reus, Octavi Anguera advocat i Secretari de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Sylvie Pérez psicòloga i cap visible al davant de la reclamació a la Generalitat de l’escola Marta Mata del Vendrell, Patricia Terradellas docent al departament de pedagogia de la URV i vinculada a l’EAP del Baix Camp, Xavier Plana d’ICAM i Mar Camacho docent e investigadora a l’URV especialitzada en tecnologia educativa i mobile-learning.

El ponent ha estat en Jordi Roig i Vinyals, Director General de Centres Públics al Departament d’Ensenyament de la Generalitat. EnJordi Roigés catedràtic d’ensenyament secundari i ha exercit la docència activa en dos trams diferenciats (1982 a 1993 i 2004 al 2011). EnJordi Roigha estat vinculat a l’estructura executiva del departament d’ensenyament en diversos àmbits: coordinador territorial del programaEscola-Empresa, secretari general de l’Institut Català de Noves Professions, secretari Executiu delConsell Català de Formació Professionali subdirector general de Planificació i Organització de la Formació Professional.

EnJordi Roigés nascut a Tarragona l’any 1960, és enginyer Electrònic Industrial per laUPC,MBA per la URV, Postgrau en Formació per laUPCi Master in Management Formativo per laUniversità Cattolica del Sacro Cuore de Milà. Actualment és professor associat de la Universitat Rovira i Virgili, membre del Consell Escolar de Catalunya, delConsell Català de Formació Professional, del Consell de Direcció delSOCi membre del Consell Rector de l’Agència de Suport a l’Empresa Catalana.

Situacions personals han fet que no hagi trobat temps per escriure el post del #trinxat. Sap greu. En tot cas dir que és dels #trinxats més apassionats que hem viscut. Queda pendent el post detallat per més endavant.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad