OLYMPUS DIGITAL CAMERADesprés d’aquesta pausa estival que ens ha servit per agafar forces, tornem a enjegar el #trinxat amb moltes ganes i novetats.

La primera afecta al format tal i com el coneixeu ja que, en les ocasions que poguem realitzar-ho, el #trinxat començarà una mica abans, amb una conferéncia oberta per a que més gent pugui disfrutar del ponent que tenim entre nosaltres un cop al mes. Després…bé després tot segueix igual, soparem cara a cara amb la persona convidada, i el #trinxat.

El divendres 23 comencem temporada mirant ben lluny, mirant el món de forma global, comencem temporada parlant de retail internacional, una obligació per a moltes empreses en un moment de crisis. I per aixó tindrem a un especialista com és Ramon Ros, Director General Comercial de Tous. Ramon Ros és un profesional del món del retail, amb una gran experiéncia internacional. Va començar la seva relació amb el retail internacional com a responsable de grans magatzems de Marks&Spencer UK i Direcció General a Espanya, després va fer el salt a la coneguda marca italiana Diesel, com a responsable del canal retail, controlant 400 botigues en 20 països, amb una facturació de 700M€.

Actualment Ramon Ros ha acceptat un gran repte; consolidar Tous en una marca líder en  joieria i accesoris arreu del món, controlant les botigues, l’expansió, el marketing, la comuniació i la logística en 43 països, tot i que coneixent a Ramon Ros, aquesta xifra pot ser més gran el dia del #trinxat.

Com hem comentat aquest #trinxat serà el proper divendres 23, a les 20:00 al Círcol de Reus (A confirmar), els interessats a assistir a la xerrada, i al sopar ens podeu enviar un email a trinxatsc@gmail.com, ja que les places son limitades.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad