La Daurada El darrer 26 de juny vàrem celebrar el tancament del quart any del #trinxat a la Daurada Beach Club de Vilanova i la Geltrú. Tot això és gràcies a tots els que heu participat (ja sigui presencialment o a la xarxa). De veritat, moltes i moltes gràcies a tots els que vàreu poder assistir Agustí López, Albert Roca, Ana Tarragona, Àngels Orduña, Anna Lopez Bernabé, Antonio Casals, Antonio Vicien, Artur Miró, Bernadette Farriol, David Delgado, Enric Queralt, Ernest Benach, Eugenia Laureckis, Ferran Pallàs, Frances Canosa, Galceran Orriols, Gemma Hernández, Gemma Moncho, Guillem Graell, Guillem Puig, Helena Vidal, Hildebrand Salvat, Irene Martin, Ivan Facerias, Jacint Clavé, Jaume Amat, Joan Castillo, Jorge Maria Escanellas, Josep M. Ganyet, Lidia Masso, Lluis Palleja, Marc Arza, Meius Ferres, Mireia Macià, Montse Forcadell, Montse Torrents, Montserrat Caelles, Pineda Vaquer, Ricard Castellet, Salvador Mestre, Sandra Blasco, Xavier Carles, Xavier Fähndrich i Xavier Menduiña. Als que no vàreu poder venir, també moltes gràcies.

Obrim ara un parèntesi d’estiu per prendre aire i preparar la nova temporada amb totes les novetats que us estem preparant, però per anar fent boca us deixem els ponents i dates ja confirmades de la tornada del #trinxat:

  • Jair Domínguez, periodista, guionista i escriptor català. En el seu temps lliure practica el tir i visita l’audiència nacional. De lectura oblifgada el seu darrer llibre 99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents. Estarà amb nosaltres el proper 4 de setembre a #Barcelona.
  • Joan Arnau Pàmies, compositor i llicenciat en música amb honors acadèmics pel New England Conservatory. Actualment Cursa el doctorat a la Northwestern University amb Hans Thomalla i dóna classes d’educació de l’oida. Estarà amb nosaltres el proper 18 de setembre a #Reus.
  • Oriol Bohigas, arquitecte i assagista català. Fundador d’Edicions 62 i del grup R d’arquitecturaLes seves obres han estat guardonades diverses vegades amb el Premi FAD i és catedràtic emèrit a la UPC. Estarà amb nosaltres el proper 2 d’octubre a #Barcelona.
  • Salvador Sunyer, director artístic del festival Temporada Alta de GironaEstarà amb nosaltres el proper 9 d’octubre a #Girona.
  • Paco Escribano, periodista i professor universitari. Director de Televisió de Catalunya entre 2004 i 2008 i actual director de la productora de Minoria Absoluta (responsables de programes com Polònia, Crackovia o 14 d’abril, Macià contra Companys). Autor de diversos llibres sobre la vida de Salvador Puig Antich i del Bisbe Casaldaliga. Estarà amb nosaltres el proper 16 d’octubre a #Reus.
  • Amadeu Ferré, creador, dissenyador, realitzador i docent de tot el que un actor pot portar a sobre i també elements escenogràfics corporis i especials. Estarà amb nosaltres el proper 20 de novembre a #Reus.

Que tingueu un bon estiu i bon #trinxat

 

 


Us deixem una fotografia de grup feta per Lluís Pallejà

foto

 

 

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad