El darrer 26 de juliol vàrem celebrar el tancament del segon any del #trinxat. Tot això és gràcies a tots els que heu participat (ja sigui presencialment o a la xarxa). De veritat, moltes i moltes gràcies a tots els que vàreu poder assistir Agustí López i Àngela Pujol, Albert Pàmies, Ana Tarragona, Àngel Pérez Magrané, Ernest Benach, Gemma Torrents i Xavi Robusté, Hildebrand Salvat, Jordi Bertran, Jordi Salvat, Kim Ruiz, Lluís Palleja, Mar Camacho, Marc Arza i Laia Salvat, Noemí Nieto i Joan Mestre, Núria Anguera i Jordi Flos, Patricia Cabré, Pepe Jofré, Ramon Masip, Rosa  Gomis, Salvador Mestre, Sita Serradell, Trina Milan, Txell Pi i Kike Palau i Xavier Fähndrich. Als que no vàreu poder venir, també moltes gràcies.

Obrim ara un parèntesi d’estiu per prendre aire i preparar la nova temporada amb totes les novetats que us estem preparant, però per anar fent boca us deixem els ponents i dates ja confirmades de la tornada del #trinxat:

  • Jorge Wagensberg, doctor en física i professor de la UB. Premi Nacional de Pensament i Cultura Científica de Catalunya, director de Metatemas i director científic de La Caixa i escriptor de llibres sobre termodinámica, matemàtiques, biofísica, microbiología, museología científica i filosofía de la ciencia. Creu de Sant Jordi 2007. Estarà amb nosaltres el proper 20 de setembre.
  • Pere Nolasc Acarin, neurofisiòleg i acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Cap de Neurologia de Vall Hebron i professor de la UPF. President de Mutual Medical i coautor de diversos llibres d’àmbit científic i de divulgació. Creu de Sant Jordi 2008. Estarà amb nosaltres el proper 18 d’octubre.
  • Laura Borràs, Doctora en Filologia Romànica i directora del grup de recerca Hermeneia en estudis literaris i tecnologies digitals, responsable de congressos i workshops internacionals, autora i co-autora d’una extensa obra tant especialitzada com de divulgació i membre de multitud de comissions. Estarà amb nosaltres el proper 22 de novembre.

Bon estiu i bon #trinxat

Les fotografies de l’encapçalament d’aquest post són de @lluispalleja @atarragona @xfahndrich @trinamilan @lacuinavermella. Merci!!!

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad