El darrer 20 de juny vàrem celebrar el tancament del tercer any del #trinxat. Tot això és gràcies a tots els que heu participat (ja sigui presencialment o a la xarxa). De veritat, moltes i moltes gràcies a tots els que vàreu poder assistir Agustí López i Àngela Pujol, Agustí Sala i Marta Boras, Albert PàmiesAlmudena NulaAna Tarragona, Anton Aymemí, Artur Miró, Bernadette Farriol, Enric Queralt, Ernest BenachEugenio Moliní i Olga Rodríguez, Gemma Torrents, Hildebrand Salvat, Isidre Solé, Joan Josep Mestre i Noemí Nieto, Jordi Cartanyà, Núria Anguera i Jordi Flos, Jordi Salvadó Rius, Montse Torrents, Lluís Palleja, Marc Arza i Laia Salvat, Mònica Segura i Albert Sampietro, Salvador MestreSita SerradellTrina Milan i Xavier Fähndrich. Als que no vàreu poder venir, també moltes gràcies.

Destacar un agraïment especial per n’Agustí ‘Gustav Grau’ Sala que va exercir de DJ durant tota la jornada

Obrim ara un parèntesi d’estiu per prendre aire i preparar la nova temporada amb totes les novetats que us estem preparant, però per anar fent boca us deixem els ponents i dates ja confirmades de la tornada del #trinxat:

  • Jaume Gomà, CEO d’Ulabox. Va començar la seva carrera professional en el sector d’Internet i les Telecomunicacions en l’any 1999, com a Director de Desenvolupament de Negoci de Barcelona Online. Posteriorment ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat a France Telecom i Orange Spain, i el 2008 va agafar el càrrec de Director d’Segundamano, portal del grup Anuntis Segundamano. PDA a ESADE Business School, Gomà és Business Angel en diverses startups de base tecnològica com Uvinum o Offerum i és també fundador de Macnificos. Estarà amb nosaltres el proper 5 de setembre a #Barcelona.
  • Isona Passola, és una productora, guionista i directora de cinema. Es coneguda pel documental Cataluña-Espanya. Professora universitària d’adaptació de la literatura al cinema. Des del desembre de 2011 forma part del Consell de Cultura de la ciutat de Barcelona i des de l’abril de 2013 és presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català. Actualment està treballant en un documental sobre la independència de Catalunya titulat L’endemà. Estarà amb nosaltres el proper 19 de setembre a #Reus.
  • Jaume Pérez Payarols, director d’innovació i investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu. El doctor Perez Payarols és pediatre i especialista en oncologia pediàtrica. Ha estat responsable de la unitat d’oncologia pediàtrica de l’hospital Son Dureta de Palma i cap de servei de l’àrea pediàtrica de l’hospital de Manacor. Des de 1999 treballa a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, ​​10 anys com a director mèdic i en aquests últims anys com a director d’innovació i recerca. A més compta amb una formació en gestió d’empreses i en gestió hospitalària per IESE. Estarà amb nosaltres el proper 17 d’octubre a #Reus.
  • Antonio Casals Mimbrero,  partner en SalesBrain y Presidente de BKM & CO i professor a la UPC. Antonio ha ocupat càrrecs d’alta direcció a EUA en companyies com General Motors, Electronic Data Systems i Siebel Systems. Especialitzat en neuromarketing i externalització de sistemes IT. Estarà amb nosaltres el proper 21 de novembre a #Reus.

Bon estiu i bon #trinxat

Les fotografies de l’encapçalament d’aquest post són de @trinamilan @angelapujol @agustilopez @lluispalleja @elnancasteller. Merci!!!

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad