El darrer 23 de juliol vàrem celebrar el tancament del primer any del #trinxat. Com diu na @trinamilan som un acte volgudament petit i agosarat en la seva definició terrritorial, i tot això és gràcies a tots els que heu participat (ja sigui presencialment o a la xarxa). De veritat, moltes i moltes gràcies a tots els que vàreu poder assistir Agustí Lopez i AngelaAlbaAlbert BoschAlbert Pàmies,Ana TarragonaAnna LluísÀngel Pérez i Núria, @AntonBernadette i Antonio,Carles CasanovaCristinaDavid Delgado ,David Serra i Francine,ErnestEsteveGemmaGuillemIsidreJaume PoloJaume Batista i Patricia, Jaume GomàJoan CastilloJoan PonsJose Luís i MaiteJulietaLluís PallejàMarMarc i Laia, MartaMiquel i Vanesa, QuicoTrinaXavier FähndrichXavier Güell i Sílvia, Xavier PlanaLluis Gibert,SalvadorIvetRicard,Carles EsporrinNúriaJordi SalvatJordi LamasAlmudenaSitaLluís MiquelXavier Graset i Susana. Als que no vàreu poder venir… doncs també moltes gràcies AgustíAlbert Berga i Ana I., Albert Pallarés i MariaÀngel Cortadelles i MontserratBegoñaCeciliaDavidEsperanzaFernandoIvánJoan i Mariona,Jordi Baro i RuthJordi EscodaJordi PlanasJordi SoléJuanjoLaiaMiquel,Oriol LlevatOriol SolerSylvieTxaberYolandaPep i Agustí Sala, Eduardo, Ignasi, Jaume Polo sr, Jaume Gomà sr, Jesús, Joan Pascual, Jordi Roig, José Carlos, Juan Ramon, Octavi i Xavier Plana

Obrim ara un parèntesi d’estiu per prendre aire i preparar la nova temporada amb totes les novetats que us estem preparant, però per anar fent boca us deixem els ponents i dates ja confirmades de la tornada del #trinxat:

  • Ramon Ros, CCO de Tous amb qui parlarem el divendres 23 de setembre de retail i expansió internacional d’una empresa bagesana.
  • Frederic Ximeno, CBDO de l’Estudi Ramon Folch i ex-Director General de Polítiques Ambientals i de Sostenibilitat amb qui parlarem el dijous 20 d’octubre de Clima i Sostenibilitat.
  • Genís Roca, soci director de RocaSalvatella i, sense gènere de dubte, el màxim exponent a Catalunya de la incorporació i difusió de la web 2.0, amb qui debatrem el dijous 17 de novembre sobre xarxes, tecnologia i la seva incorporació a les organitzacions.

Bon estiu i bon #trinxat

Les fotografies de l’encapçalament d’aquest post són de @lluispalleja @atarragona @maitepamies @tonaymemi @trinamilan @icardcastellet @ebenach @guell. Merci!!!

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad