En Xavier Marcet neix a Terrassa el 1961 i és el President de Lead To Change, empresa de consultoria en innovació estratègica amb seus a Barcelona, ​​Boston i Santiago de Xile; fet que l’ha portat a tenir activitat professional com a consultor als Estats Units, Anglaterra, Itàlia, Suïssa, Polònia, Mèxic, Xile, Colòmbia, Equador, Veneçuela, Argentina o el Marroc.

Amb anterioritat ha desenvolupat tasques de cap Del Gabinet del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya i director general de Localret (Consorci de 800 municipis per al desplegament de la societat de la Informació). En Xavier ha estat professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat Diego Portals de Xile i la Universitat Nacional d’Sanmartín a l’Argentina. Anualment fa unes 40-50 conferències / ponències de mitjana.

Actualment és president de la Barcelona Drucker Society i amb anterioritat ha estat president del Think Tank Barcelona Breakfast. Participa habitualment des de fa 8 anys al programa d’economia de Catalunya Informació: Economia i Empresa. El seu últim llibre editat és Cosas que aprendemos después (Plataforma Editorial, 2010) i Innovación pública: un modelo de aportación de Valor (Ril Editores, 2013).

Xavier Marcet s’ha format en diferents universitats i escoles de negoci, graduat a la UAB, ha seguit cursos a ESADE, IESE, Haas Business School UC Berkeley.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad