OriolSolerDoncs sant tornem-hi, el proper 17 de març i de nou al Círcol a Reus encetarem la cinquena presa del #trinxat.

Aquest cop el convidat especial és l’Oriol Soler, President i Conseller Delegat del Diari. A aquest projecte que està a la fase inicial, l’Oriol Soler afegeix la presidència del grup cooperatiu Cultura03, grup de comunicació punter al nostre país que va des de l’edició de de revistes com ara Sàpiens, Descobrir Catalunya, Cuina, Time Out Barcelona i Lonely PLanet Magazine; a l’edició de llibres a ARA llibres, Amsterdam i Alisis. A més, el grup inclou empreses relacionades amb arts gràfiques, organització d’esdeveniments, premsa gratuïta, distribució de continguts digitals i la creació audiovisual.

L’Oriol està vinculat al sector editorial des de l’any 1988 en que va ser fundador de la Revista de Ripollet. L’any 1996 impulsà la creació de l’àrea de revistes dins del Grup62, on van poder llençar revistes com Descobrir Catalunya, Altaïr i Península. Posteriorment va passar per Salvat i per Critèria, liderant un projecte d’internacionalització. Des de la direcció de Sapiens Publicacions va crear Sapiens i Nat i va incorporar les revistes Descobrir i Cuina, fet que va permetre assolir el lideratge en el camp de les revistes en català. En un altre ordre de coses, ha estat fundador i president de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació-ESCACC i impulsor, juntament amb Salvador Cardús, del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura.

Encara no tenim tancat el menú amb la gent del Círcol, però el que és segur és que hi haurà #trinxat.


Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad