En Jose Segurado té un àngel. Quan li van diagnosticar esclerosis múltiple el seu món li va caure a sobre però va sobreposar-se, va començar a canviar la seva vida a tot nivell, professionalment, dietèticament, va canviar el ritme de vida i va llegir i investigar molt. Tot aquest esforç li va portar una recompensa i és que havia deixat de tenir símptomes i en la següent ressonància magnètica aquelles lesions que li havien detectat al cervell no havien evolucionat. En José és un dels pocs casos que ha superat una malaltia com l’esclerosis i vindrà al #trinxat a parlar-nos-en.

Ha escrit el llibre “ELIJO VIDA, Cómo me recuperé de Esclerosis Múltiple tomando las riendas de mi vida”.

En Jose s’ha convertit ara en Health coach i amb ell parlarem sobre les malalties, sobre l’estil de vida de la societat, sobre el que ens posa malalts i el que no; sobre com cuidar el cos i especialment el sistema nerviós, en definitiva parlarem sobre la vida.

Recordeu que el #trinxat és un espai obert de reflexió per a ments inquietes i que si us ve de gust, us hi podeu apuntar.

Ens veurem al restaurant la Camarga el proper 21 de març a les 21:00.

Pots inscriure’t a aquest enllaç.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad