FrancescMarcAlvaroEn aquesta ocasió el convidat especial és en Francesc-Marc Álvaro. Per si hi ha algú que no el coneix, en Francesc-Marc és llicenciat en Ciències de la Informació i ha treballat a l’Avui, al Diari de Vilanova, a El Mundo i, ara ja fa força anys, té columna diària a La Vanguardia.

Ha obtingut els Premi Nacional de Periodisme, el Premi Recull, el Premi Serra i Moret i el Premi Ibáñez Escofet. Col·labora, a més de a La Vanguardia, amb les revistes El Temps i Serra d’Or, i les ràdios RAC1 i Catalunya Ràdio. Ha publicat mitja dotzena de llibres entre els quals destaquen “Ara sí que toca! Jordi Pujol, el pujolisme i els successors”, “Els assassins de Franco” i el darrer acabat de sortir d’impremta “Entre la mentida i l’oblit. El laberit de la memòria col·lectiva”

Ah! Per cert, amb en Francesc-Marc parlarem al voltant de la situació general de Catalunya i prospectives pel 2014 sota el marc d’un bonic títol que és “El desempat Catalunya-Espanya”. Interessant, oi?


Una resposta a “22-03-12 #trinxat-#canallesca, presa 14 amb Francesc-Marc Álvaro”

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad