En Jaume Roures és nascut a Barcelona, el 1950.

Va participar en la creació i desenvolupament de Televisió de Catalunya (TV3), on va ser responsable durant vuit anys del departament de Notícies i d’Esports.

Va exercir com a responsable d’Operacions Especials de FORTA (Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmiques).

Va ser Cap del Departament de Televisió a Dorna (empresa organitzadora del Campionat del Món de Motociclisme).

Soci fundador de MEDIAPRO, des de 1994.

El grup MEDIAPRO està present en els sectors de la producció de continguts audiovisuals, la gestió de drets esportius i cinematogràfics, els serveis de consultoria relacionats amb la televisió i l’esport, la creació, disseny i producció de canals temàtics de diversos formats i gèneres per la televisió, la producció cinematogràfica i de continguts interactius, així com en els serveis de postproducció. L’enginyeria tècnica en l’àmbit broadcast, els serveis de transmissions, i els serveis de màrqueting, comunicació i comercialització publicitària, així com la producció i distribució d’espectacles també formen part de les activitats del grup.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad