Na Sílvia Soler és nascuda a Figueres i llicenciada en Ciències de la Informació,  escriptora i periodista. Redactora de ràdio i col·laboradora habitual dels diaris Avui, Punt Diari i El Món entre d’altres, ha combinat els escrits d’investigació amb la narrativa i la novel·la de ficció.

Va publicar el seu primer llibre l’any 1983, una història sobre la Televisió de Catalunya “Àngel Casas Show: anecdotari secret”, gènere que reprèn amb el també anecdotari històric sobre la Rambla de Barcelona “Ramblejar” (1992) del qual és coautora.

La seva popularitat com a escriptora  arriba  amb “39 + 1: l’edat en què una dona sap que el millor home de la seva vida és ella mateixa”; l’èxit indiscutible de la qual va donar lloc a un segon llibre: 39 + 1 + 1 enamorar-se és fàcil si saps com i diversos productes derivats: un radionovel·la (Catalunya Ràdio, estiu del 2007) i la col·laboració en la contraportada del Diari Avui .

L’any 2008 la seva trajectòria com a escriptora es consolida en rebre el prestigiós premi Prudenci Bertrana per “Petons de diumenge”, una novel·la que tracta l’amor durant el franquisme amb la passió i heroïcitat pròpia de les parelles d’aquella època, sotmeses a una ferotge repressió sexual.

Amb na Sílvia parlarem de la seva trajectòria com a escriptora, de les reflexions que s’amaguen darrere els seus escrits, i de tot allò que sorgeixi: “pregunteu-me el que volgueu; no tinc temes tabú”.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad