baixa

El proper 5 de febrer tenim el capítol S5E13 del #trinxat en la versió barcelonina amb Andoni Canela (Barcelona, 1969).

Andoni Canela és llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB i Diplomat en Fotografia al London Collegue of Printing. És fotògraf professional especialitzat en natura i medi ambient des de fa més de 20 anys. És Premi Godó de Fotoperiodisme 2009 per un reportatge sobre el llop ibèric i els seus reportatges s’han publicat a National Geographic, Geo, BBC Wildlife, The Sunday Times, Newsweek, Time, La Vanguardia i El País.

Compta amb més de 300 reportatges publicats i amb una dotzena de llibres d’autor: La Mirada Salvatge, Planeta Futbol, L’Ós Cantàbric, L’àguila imperial ibèrica, Aether i Viatge Somiat, entre d’altres.

La seva obra ha estat exhibida en nombroses exposicions individuals a Espanya, Portugal, Itàlia, Anglaterra i Corea. Destaquen exposicions com L’Àrtic es trenca (actualment en gira per Catalunya amb Cosmocaixa), La Mirada Salvatge i Terra de Linxs. Aquestes dues últimes destinades a divulgar el valor de la fauna ibèrica, que van ser itinerants i es van exhibir en diferents punts d’Espanya i Portugal durant 2010 i 2011.

Actualment està realitzant el projecte Looking for the Wild un viatge de 15 mesos per tot el món fotografiant espècies emblemàtiques: el linx ibèric a Los Picos de mapa_looking4thewildEuropa, el bisó americà a les muntanyes Rocoses, el puma a Amèrica del Sud, el pingüí papua a l’Antàrtida, el cocodril marí a la barrera de corall a Austràlia, el calau bicorne en les selves de Tailàndia i l’elefant africà en els deserts i sabanes de Botswana i Namíbia.

En aquest viatge l’ha acompanyat la seva dona i els seus fills de 3 i 9 anys.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad