Jofre Llombart és sotsdirector del programa matinal ‘El Mon a Rac1’ des del 2011. La seva carrera professional va començar a la seva ciutat, a Sant Cugat, a la Ràdio i al Diari. Després va fer el salt a l’Agència Catalana de Notícies, a Catalunya Ràdio i ara, a Rac1. Tot i viure a Barcelona, se sent santcugatenc i confessa que “a la que pugui tornaré a viure a la ciutat”. També és col·laborador del web del TOT i del Diari de Sant Cugat.

És llicenciat en periodisme i post-graduat en Comunicació Política de l’ICPS. Ha donat classes de locució de ràdio a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Un dels pocs damnificats del sr. Fuentes, va ser cap de redacció de Catalunya Ràdio. En aquesta emissora ha estat corresponsal a Barcelona, redactor de Política, coordinador de Catalunya Informació, membre de la delegació de Catalunya Ràdio a Madrid i cap de Societat.

 

Segueix l’actualitat del llibre a twitter amb l’etiqueta #desmuntantcaverna i segueix a @JofreLlombart

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad