En Ferran Centelles va néixer a Barcelona el 1981 i és, probablement, el millor sommelier espanyol del moment, referent nacional i internacional. A l’acabar la seva formació, inicia la seva carrera professional a “el Bulli” (2000-2011), i des llavors no ha deixat d’estudiar i treballar, dins i fora d’Espanya. Va obtenir el Diploma WSET a Londres, el Advanced Somelier CMS i va ser el responsable de la carta de vins d’el Bulli durant tretze anys. A més de somelier d’el Bylli, va ser-ho durant algunes temporades a restaurants de prestigi com Aurora, The Vineyard o Maggiore’s, a Londres.

Co-fundador de l’Outlook Wine (The Barcelona Wine School) i Wineissocial.com, va guanyar el premi Ruinart 2006 (millor sommelier d’Espanya) i la seva valuosa aportació al món de la Cultura del Vi li ha valgut el Premi Nacional de Gastronomia 2011 i el premi al Professional de l’Any 2013 per l’Associació Catalana de Gastronomia.

Actualment és el responsable de la partida de begudes a el Bulli foundation i el tastador per a Espanya de Jancis Robinson.

,

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad