En Toni Massanés es va diplomar en cuina a Barcelona i Tolosa. Ha tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà diferentes cultures culinàries del món.

És un dels principals responsables del Corpus Culinari Tradicional Català que, segons les seves pròpies paraules, “fruit de la dedicació rigorosa d’un munt de professionals i acadèmics, però també de la col·laboració desinteressada i inestimable de restauradors, institucions, cuiners, mestresses de casa… Prop d’un miler de persones”. Destaca igualment com autor de llibres sobre cuina i cultura alimentària.

És el director científic de l’enciclopèdia La Nostra Cuina i col·labora en guies nacionals i internacionals de restaurants. És membre del jurat de la revista britànica Restaurant, que tria els cinquanta millors restaurants del món. Col·labora com a crític gastronòmic i d’alimentació en nombroses publicacions i mitjans. Ha rebut el premi Ignasi Domènech, la medalla al mèrit gastronòmic dels premis Nadal i el Juan Mari Arzak de gastronomia i mitjans de comunicació.

És l’actual Director General de La Fundació Alícia – Alimentació i Ciència, un centre d’investigació en cuina i promoció dels bons hàbits alimentaris.

Accepto i consento la política de cookies de l\'Associació #trinxat pel coneixement i d\'aquest web.    Configurar y más información
Privacidad